Plektrum + Odessa Pop = St. Christopher, Chungin & The Strap-on Faggots + Tallinn Daggers

Plektrumi raames juhtub veel paljugi head nagu Henrik Schwarz, Elektroöö, lomo workshop etc etc. Aga kahekordse isikliku huvi puhul jutustan just Odessa Popist, kus on peaosas 1984. aastal Yorkis sündinud indiepopi bänd St. Christopher (jumal tänatud, et siin riigis ka vahel midagi sellist kuuleb) ning veidi tagasihoidlikumates rollides Chungin & The Strap-on Faggots ja muidugi minule hingelähedane Tallinn Daggers ühes matšeetemeistri Ardo Kivi ning topelt kaheteralise mõõgaga suskava Joosep Volgiga. Alumise korruse paarikümne sentimeetri kõrgusel laval välgutavad aeroobikatrikood QueeNNaive, kelle kohta mul veel midagi tarka kosta ei ole (kui esimene mulje on “nojah, Eesti kohta okei”, siis kaevan kohe sõjakirve üles) ning eeldatavasti poodiumi vastas oleva DJ puldi tagalas varjuvad Ingrid Kohtla, Penny Lane ja…ma luban, et kui QueeNNaive mu lootust kuritarvitab, siis sel juhul ei heida puldi tagant Molotovi kokteile ei keegi muu kui mina ise. Vaatame, mis sellest hurmavast 26. septembri sügisööst välja tuleb. Ladies and gentleme we are floating in space.

St. ChristopherTallinn Daggerschungin2Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com