“Espresso vabakava” Kohviraadio eetris

Jah, ma nüüd ikkagi pidasin sõna ja tegin monsieur Hannes Praksi palvel selle raadiosaate Kohviraadio tarvis ära. Mu kalgi ning nasaalse alatooniga tõbise mõmina võib tähelepanuta jätta (väga informatiivne just ei ole), aga muusikavalik kukkus küll esmaklassiline välja. Seda ütlen ma siis oma hetkemeeleolust (tolerantne, kuid letargiline, toidu poolt halvatud) lähtudes. Saab nii italot, prantsuse elektrot, inglise teknot, hetkel aktuaalset rootsi poppi, cold wave‘i ja ka tagasihoidlikku laamendamist. Saadet oli küll tore teha ning lindistan neid kindlasti veel, kuid kindlasti maailis see raadiosaade minust palju flegmaatilisema portree kui seda teeks kellade ja viledega ehk visuaalsete lisanditega meediumid :) (Pange nüüd hoolega tähele, ma kasutan smailit!) Lõpuks ütlen veel seda, et tracklist’i ma siia ehk esialgu ei panegi, sest vana hea nimekiri peletab laiskurid kuuldeväljast hoopis minema. Julge huviline küsib.

VonBi – “Espresso vabakava” (Kohviradio.com)5 Comments

 1. ant wrote:

  Thanks!

 2. ufibeebi wrote:

  armas saade:)

 3. l1tl3gurl wrote:

  Thank you for all these mixes! Is it possible to get the tracklist? I would like to look up a few of the artists you played. :) Always a different mixture of sounds each time I hear, thanks for the open mindedness :D

 4. vonbi wrote:

  thank you all :) the tracklist is as follows (hope i’m not missing anything):

  Alexander Robotnick – Studio 01
  The Jonzun Crew – Space Is The Place
  Jens Lekman – Sipping On The Sweet Nectar (Bogdan Irkük’s Love Nectar Mix)
  Museum of Bellas Artes – Who Do You Love
  Four Tet – Love Cry (Joy Orbison Remix)
  Silver Columns – Brow Beaten
  Discovery – So Insane
  Beach House – Norway
  Cut City – Damaged
  Guerre Froide – Demain Berlin
  Danton Eeprom – The Infinity Symbol
  Andrea Parker – The Swamp
  The Lords Of Acid – I Sit On Acid (Soulwax remix)
  Shed – ITHAW
  Youth Group – Forever Young

 5. l1tl3gurl wrote:

  Andrea Parker – The Swamp, NICE!

Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com