Mõttelagedus ehk törts Matteo Montanari’t

Mul ei ole hetkel just palju öelda. Osalt seepärast, et olen mattunud pooleliolevate raamatute kuhja alla. Ühed, mille summaarselt 2000 leheküljel laiutav info peaks faktiliselt Evian-selge olema, ja teised, mida jällegi omal initsiatiivil väga lugeda tahaks. Osalt vist ka seepärast, et möödunud nädalavahetus algas juba kolmapäeval (aitäh Kädi, itaallasest korterikaaslane, Salmiakki, kathi kabab ja EKA WC-järjekorra festival) ning see mõjub mõtteteravusele siiani laastavalt. Kusjuures raamatute juurde tagasi tulles peab märkima, et  kaikana lugemismootori hammasrataste vahele satuvad aga ajakirjad, mida ma sel kuul ei-tea-miks keskmisest rohkem varun (kes kurat i-D kraanid kinni on keeranud? olemas!).Ood asenduslektüürile.

Peaaegu nädala kestnud haudvaikuse katkestan ma väikese piilumismaterjaliga. Nii muuseas ja mõnekümneks sekundiks. Silma jäi mulle Matteo Montanari pildiseeria Olesya Senchenkost Mirage Magazine‘i teise numbri jaoks. Mirage on järjekordne moeajakiri (sel korral Saksamaalt), mille tegutsemispõhimõtteid ma siinkohal tsiteerin: “Mirage is an international fashion and swimwear magazine inspired by the worlds of jetset hedonism, old school attitude and a certain adolescent nervousness. It‘s young and wild. Yet nostalgic. Structured in an avant garde French design style in order to facilitate the unexpected. Featuring Art & Fashions most respected image makers collectively creating a new wave of bohemian futurism.” Aamen.

Matteo Montanari portfolios ringi nuuskides tuleb välja, et tutvus temaga pole kaugelt mitte esmakordne. Aga noh, mul on nimede osakonnas erakordselt põdur mälu kah. Vaatame nüüd seda väga kaheksakümnendate fotoseeriat ja lõpuks Mirage Magazine’i sneak peek’i.

scanns via wunderbuzz

Mirage Magazine N°2 / Sneak Peek from Perfectlounge on Vimeo.Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com