Giant on the wall

Mis puutub seinamaalidesse/-reklaamidesse, siis eelmisel korral sai räägitud, et too nähtus on paraku kaduv-hääbuv. On ta ju küllaltki aja-, tööjõu- ja materjalimahukas. Aga nagu vaibumise märke näitavate traditsioonide puhul ikka, leidub mingi alarmeeritud seltskond tegelasi, kes üritab asjal hinge sees hoida.

Näiteks 3 päeva tagasi valmis NYC-is umbes 24-meetrisel pinnal kirev internatsionaalne hiiglane. Asja võtsid ette kunstnikeduo Os Gemeos, grafitilegend Futura, loovstuudio AKANYC ja gafitikeskkond 12ozProphet. Nagu põnevate sündmuste puhul ikka, tahtis ka sel korral üks suurkorporatsioon oma nimesildi ettevõtmisele külge kleepida. Sel korral näiteks Nike. Värvidega toetas MTN Colors. Kogu värvitrall kestis 3 päeva.

Os Gemeos põhjendab sündmust nii:

“We are using different flags painted with non-traditional colours. The idea is ‘one world one voice’, no borders, no separation, just everything and everyone working together for a single cause that is a better world.”Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com