Influencers

Sel sügis-talvel tuleb välja lühifilm Influencers, mis räägib sellest, kuidas igasugused väikesed, kuid võimsad ideed popkultuuri hetkeseisu mõjutavad. Luubi all on moetegelased, disainerid, reklaamimaniakid ja eeldatavasti ka blogardid. Igasuguse loovtegevuse ja -tegelaste puhul arvan, et publicity ja blogimajandus on hetkel isegi olulisem trendsetter mehhanism, kui tühipaljas loome ise. Tuleb ju juurelda, millel on trendipotentsiaali ja millisesse blogisse/kanalisse siis uudisvoog suunata, et idee “nakkusoht” kõrgel tasemel püsiks. Igatahes, eks varsti näeme, kus see fookus on.

Tegijad: Paul Rojanathara, Davis Johnson ja R+I Creative.One Comment

  1. [...] Eelnevalt huvi tekitanud lühidokumentaal Influencers on nüüd ametlikult veebis üleval ja kõigile vaadata. 14 minutit trendide sünteestasandite mõjutuultes. [...]

Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com