Veebi-beebid

Täna on veebi asjus hea saak olnud. Külastasin Maison Martin Margiela lehte seoses (untitled) parfüümi saabumisega meie riiki. Mõnus toores kataloogipuu värk. Ja üleüldse on Margiela kui bränd hetkel hästi terviklik igas oma harus, hoolimata sellest, et Martin Margiela ise asjaga juba jupp aega seotud ei ole ning loovmeeskond koosneb päris uutest mutrikestest. Vaata nüüd veebi.

Vastandina toorusele kostitas sõber Tajo mind reklaamiagentuur *S,C,P,F veebiga, mis koosneb tekstist, tekstist ja siis veel tekstist. Ja linkidest, mis viivad sind uut teksti lugema. Põnev on liigelda, kui variante on rohkem kui about-portfolio-contact-press ja keel sõbralik, kohati isegi flegmaatiline ning eneseirooniline. Kes-leiab-see leiab mentaliteet on siin omal kohal. Ma pole jõudnud veel lingilabürinti täielikult läbida, aga loodan, et ees ei oota koletu lõpuboss. Vaata seda saiti ka.One Comment

  1. ailen wrote:

    väga kurb, et veebis nuusutada ei saa!

Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com