Ärgata kirstus..

Kuidas teile meeldiks elada kirikus? Mulle tundus omal ajal Niguliste näiteks päris soliidne koht. Kaasaegses ateismituhinas ei jäägi ju muud üle, kui tühjana seisvatesse kirikutesse/kabelitesse klubisid, reklaamiagentuure ja kodusid installeerida. Ühte Amsterdami lõunaosas asuvasse kabelisse on end sisse seadnud Fons Cohen koos perega. Fons Cohen on see härra, kes lõi sellise lastele suunatud riidebrändi nagu Imps & Elfs, mis on Hollandi mudilaste (ja nende vanemate) seas äärmiselt populaarne nimi. Kuna kabelis ruumi küllaga, mahutati sinna ära ka Imps & Elfsi showroom. Täitsa mõistlik ruumikasutus. Te nüüd vaadake neid aknaid! Kuigi sellisel hulgal punast tellist hakkaks muidugi vist ajudele…

Kes prantsuse keeles kodus on, võib väikest lugu ka lugeda.One Comment

  1. [...] siin juba on seda Niguliste touchi, millest ma eelmises satsis rääkisin. Need kõrged, aga soojad võlvialused. Eriti meeldib mulle see väike labürintide süsteem, [...]

Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com