Väga Ruff Trade

Eile avati mariaUNDmaria näitus “Everything Counts In Large Amounts”. Maria Juur ja Maria Arusoo siis. Minge vaatama, kui raske see elu ikka tegelikult on. Eriti siis, kui oled otsustanud kodumaisele tähelennule ajutiselt pidurit tõmmata ning alustad UK-s redelil pulgalt n-1.

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Rääkida tahtsin hoopis Maria Minerva vägitükkidest. Nimelt sai eilsel näituse avamisel Maria Minerva aka Maria Juure käest ühe päris EP, mis kannab pealkirja Ruff Trade. Sisaldab nimilugu, siis veel üht lugu nimega Where Do U Go ja kahest tükist koosnevat ABBA Honey Honey kaverit. Just see nimilugu on nii hästi meeldima hakanud, et vaheldumisi Mahogany Domino Ladder Beta’ga teeb see umbes 12. ringi iTunesi võistlusrajal. Peategelane oli lahke ja lubas mul teid looga kostitada. Õigemini, kui teil polnud õnne saada 150se tiraažiga EP omanikuks, siis saab Ruff Trade’i kuulata siin ja hea õnne korral ka Nestor ja Mornas. Peagi peaks lugu vinüülile vormistatud saama. Vaata või kuula, kuidas tahad, igat pidi on superbus maximus.

Maria Minerva – Ruff Trade by vonbi
Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com