Maison Scotch kevad 2012

Maison Scotchi kevadise kampaania fotod on pannud minu pähe sundmõtted kuumast suvest, 0-lähedasest kohustuste virnast, rannast, päikesepõletustest ja pleekinud juustest. Hetkel tahaksin oma sulemantli ja sallihordid bensiiniga üle valada ning põlema süüdata. Seejärel mõttejõuga oma avariis manalateele läinud auto taastada ning kõige suvisemate riietega ära sõita nii kaugele kuni tuleb vastu rand, mis ei jää Nõva paradiisiindeksile karvavõrdki alla. Arvatavasti ei saaks enne Aafrikat pidama.

Tagasi Amsterdami juurtega Maison Scotchi kallale asudes, teeb meele heaks, et brändi signatuurkoloriidi ehk pleegitatud toonide kõrvale on asunud ka erksamaid. Näiteks vana hea oranž, mis paneb kõik ümbritseva elama. Jääb vaid loota, et disainitiimil oli sel korral kõrgem mõttelend ning graafilised T-särgid ei kanna enam vaid sõnumeid stiilis blue eyed girl, la parisienne, love is the new black…Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com