Santtu Mustonen

Soome disainiskeene on samasugune konnatiik nagu Eestiski. Tasub vaid jalg tõsta põhjamaade moeillustratsioonide näitusele Tallinnas, kui niidistik hakkab jooksma liinil Soome moeillustraator Minni Havas > tema boifrend Sami Suova, kes on 90ndate-lembelise duo Shine 2009 laulja > Santtu Mustonen, kes on viimase paari aasta olulisim mustrigeneraator Soome disainimaastikul. Santtu on loonud ägedaid patterne nii Minni Havase moeleibelile Minni f. Ronya kui kujundanud kõik Shine 2009 reliisid. Olulise märgi pani Mustonen maha eelmise aasta Flow Festivali kujundusega, mis valmis koostöös legendaarse Tsto kuuikuga. Neid värvilisi plastiliiniplöönide imitatsioone mäletab veel kaua. Ekstratasemel on ka tema liikuvad gifid.

 Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com