Faces Of Now

V Magazine #74 /The Model Issue kaante vahel ilmus legendaarse Hedi Slimane‘i fotokokkuvõte hetkel kõige aktuaalsematest modellidest. Üles on reastatud minu hetkelemmikud Hailey Clauson ja Ruby Aldridge ning Ilse de Boer, Charlotte Free, Marique Schimmel, Daphne Groeneveld, Julia Nobis, Andie Arthur, Emily Baker.Hailey Clauson on see modell, kes on oma lühikese ja mitte täis oleva ea jooksul põhjustanud furoori 28-miljoni dollarilise hagiga Urban Outfittersi ja fotograafi Jason Lee Parry vastu, kuna viimased kasutasid tema tuntud baikerifotot ilma loata. Lisaks oli noor modell  vanemate arvates ka ebasündsas poosis. Ruby Aldridge on blogimaastikul pikemat aega teema ägeda streetstyle‘iga. Ruby perekond on rohkem kui kuulus. Tema õde Lily on Victoria’s Secreti modell, isa Alan Aldridge kujundas omal ajal plakateid, plaadikaasi Andy Warholile, The Beetlesile, The Whole ning raamatukaasi Penguinile. Ruby ema on aga endline Playboy playmate Laura Lyons. Soliidne namedropping. Nüüd aga fotode juurde.

 Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com