Icons Of Men’s Style

Selle raamatu kohta kehtib ütlus awesome book is awesome. Freelancer moaajakirjaniku Josh Simsi Icons Of Men’s Style kaardistab ära kõik pealtnäha ajatud meestemoe tähtsaavutused ja nende juured – loafersitest ja biker bootsidest hawaii pluusi, Red Wingide ja peacoatini välja. Ma näiteks ei teadnud, et klassikaline T-särk võttis oma kuju alles 20. sajandil. Ja vabal ajal on tore ka moeraamatust midagi sisukat lugeda. Suhteliselt mõistlikult kompaktset teksti illustreerivad head reklaaminäited omast ajastust ning väärikad staarid nagu Bowie, Mick Jagger ja Gregory Peck otse raamatu kaanel.

Kui kellegi kohvilaud peaks igatsema millegi ilusa ja endasseneelava järele, siis Rahva Raamatus on veel üks eksemplar saadaval.

Ja mõned mõistliku kvaliteediga kleepekad kirjastaja lehelt:

 2 Comments

  1. kristel wrote:

    Sirvisin seda korra RR-is ja tookord jäi ta minust sinna alles, aga peale sinu postitust nüüd vist lähen ikka ostan ära.
    Lahe blogi!

  2. vonbi wrote:

    grab it!

Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com