It’s Õ time!

Liikvel on uus täiesti tavaline, täiesti mittesalajane ja täiesti suurepärane õlu Õ. Poodi otsima pole mõtet minna, sest seal ulub tuul ja lendavad heinapallid. Õ levib ise mööda linna – sõidab autoga peole, roomab lips ripakil backstage‘is, jalutab kellegi süles konkurendi kontorisse, loksub kellegi ratta pakikal sõbra juubelile. Täna algaval Tallinn Music Weekil võib kindlasti tegelast spottida. Astu siis ligi ja meki, mis elukaga tegu on.

Hea õlu peab olema odav. Kui näed Õ-d peol tasuta ringi liikumas, on peokorraldaja lihtsalt väga hea inimene. Kui Õ-l on küljes normaalne hind, on samuti lugu roosiline. Kui aga märkad, et Õ küsib enda eest rohkem kui 1.5€, anna sellest mulle kohe teada.

Nüüd on nii, et kuulutan fesaris välja tõkkejooksu. Täitsa kiiruse ja rapsimise peale!

Esmaspäeval oli Õ veel saladus.

Aga nüüd enam ei ole. Nüüd on Õ linnapeal lahti.

Kõige suurem Õ-fänn.

Õ käis basseinis kaladel külas.

Õ käis seenel. Kohtus täiesti hariliku kivipuravikuga.

Vaata, Õ on peol.

Meil on kontoris väga palju Õ-d.

Viisime konkurentidele ka.Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com