Manly Monday

Aga miks ma üldse meestest ei räägi? Parandame selle vea kohe ära. Tahtsin rääkida selles, et mul on hea meel, et (blogi)trendide meesteosakonnas on Auschwitzi kehaga fixielõngustelt trooni haaranud sutsu mehelikuma teo ja moega härrased. Platsis on džentelmenid, natukene ka tuustid, vabal ajal metsavennad, kaptenid ja muidu hakkajad hetkeväärtustajad. Ah et mis vahet on, millise välimusega mehed hetkel blogides ilutsevad? Tundub, et vahe on suur ja oluline. Kuvand on muutumas elutervemaks ja see omakorda mõjutab laifstaili, mis on ühiskonnas hinnas. Ja jumal tänatud, et  urbanistliku vedeleja, aafteka-hundi, reivilembelised päevavarga ja Hedi Slimane’i jüngrite aeg on ümber (kuigi soigumine antud teemal on alles praegu Eestis esirindemeediasse jõudnud). Nüüd on asjalik võtta päevasest ajast maksimum, saada loodusega sõbraks, käia sirge seljaga, teha midagi oma kätega ja maha rahuneda. Skinnyjeansidest saavad viigipüksid, lohisevast T-särgist veidi kortsus triiksärk ja mungasoengust soliidne habe, võib-olla ka vunts. Metroseksuaalid hääbuvad, peale tungib kõik, mis on mansome.

Trend on kaasahaarav ja daamidki ei nurise. Ega muidu poleks kostnud igast nurgast ahhetamist ja ohhetamist, kui linkisin Facebookis Scotch&Soda Amsterdam Blauw fotoseeriat:

 

Muidugi on trendidel komme kalduda äärmustesse, mille ilmekaks näiteks on õitsev vuntsivahaäri (uuri kodust One Eyed Morse‘i) ja uus mehine Morgan Spurlocki film Mansome, mis käsitleb vuntsikuju põhitõdesid ja meheks olemise ilu ja valu. Naeruväärsuseni.

Ja lõpetuses üks mehelik aksessuaar – riidest servjett IZOLA-lt! Unusta pabernuustik, mille läbib nuusates su sõrm nagu aamen kirikus ning mis taskusse unustamise korral pesumasinas lumeefekti põhjustab. Telli siit üks soliidne komplekt või tuusti oma vanaisa kappides. Väga soliidne. Sobib eriti hästi rinnataskusse suskamiseks.2 Comments

  1. [...] ülipopulaarsele postitusele, mis analüüsis mehiste trendide vahetumist ehk siis tegi kummarduse metsavenna-tüüpi peaaegu-ürgse-kuid-siiski-normaalse-mehe [...]

  2. aga miks mehiseid naisi nii palju on?

Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com