5 Classic Cocktails

Olen viimasel ajal lapanud rohkelt moeajakirju ning silma on torganud see, kui palju võib tegelikult “vaeva” näha tootepaigutuses. Tootepaigutuses just selles mõttes, et millise väljundi leiavad enamasti moe PR-agentuuride ajakirjadesse susatud leibelid ning nende tooted. Kui meil siin kodumaistes ajakirjades leiavad brändid oma riided/aksessuaarid kas editorialites modellide seljast või siis valgele taustale laotud nullilähedase effortiga set‘idest, siis mõned näevad asjaga rohkem vaeva.  Näiteks sattus mu kätte Vene GQ, kus esitlesid parfüüme ning kellasid valged tuvid, kes raamistasid kogu krempli hetkega väga-väga kalliks. Nüüd aga moondab Jaapani ajakiri The New Order Magazine Dana Lee rõivad hoopis vaikelu-kokteilideks ja see mulle meeldib. Stilistika Redia Soltiselt, foto Jennilee Marigomenilt.

Stilistika on tore asi, kui see on tasemel.

PS: Kui keegi mulle kohutaval kombel kingitust tahab teha, siis Rahva Raamatus igatseb mind raamat nimega Stylists. New Fashion Visionaries.

Mojito

Pina Colada

Blue Lagoon

Tequila Sunrise

Bloody MaryYour comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com