H&M + Isabel Marant

H&M-i ja Maison Martin Margiela collabist tundub juba terve igavik möödunud olevat. Nüüd on järg Isabel Maranti käes, kelle ühiskollektsioon Rootsi kiirmoegigandiga jõuab poodidesse 14. novembril. Kollektsioon sisaldab umbes 20 riideeset pluss viit aksessuaari. Rohkem ennustada ei oskagi kui törtsu Pariisi romantikat, paar osa minimalismi, muretust ja kantavust ning eemaldumist MMM-i abstraktsusest. Jään ootama H&M-i PR-tiim järgmisi infotilku ja hakkan garderoobi riidepuid juurde ostma. Saab näha, kas kollektsiooni esitletakse ka juba meie oma H&M-is või peab taas ette võtma roadtripi Riiga, kus Läti Delfi on arvatavasti jälle laskevalmis.

Loe artiklit Guardianist ja skrolli alla, et vaadata lühiintervjuud ning isutekitaja-pilte Isabel Maranti enda selle sügise kollektsioonist. Põhimõtteliselt kannaks iga viimast kui autfiti.Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com