The Wolf Of Wall Street

Just Katusekinos lõppenud Martin Scorsese retrospektiivi jätkuna saab nüüd rääkida härra uuest filmist The Wolf Of Wall Street, kus astub taas põhisullerina üles Leonardo DiCaprio. Eemaldudes The Great Gatsby‘st, ei lõpeta kunagine moosinägu dollarite vasakule ja paremale loopimist, vaid investeerib rahapatakad uutesse moodsamatesse ja vähem turteltuvilikesse lõbustustesse nagu luksusjahid, rahaküttel töötavad tüdrukud, superautod ja muud vidinad.Film räägib legendaarsest börsimaaklerist Jordan Belfortist, kes suurejoonelise rahapesu kõrvalt suutis näiteks põhja lasta ka Coco Chanelile ehitatud jahi nimega Nadine.

Mulle meeldib kõik, mis räägib Wall Streeti jaburustest, 90ndatest ja muidugi ka metamorfeerunud Leonardo DiCaprio. Film tuleb USAs välja 15. novembril ning jõuab meile arvatavasti uuel aastal.Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com