H&M AW 2013

Täna oli Eesti H&M’i esimene ametlik pressilõuna. Teemaks sügisene moekollektsioon. Esmalt kiidaks Polhemit eesotsas Janina ja Itiga ning H&M’i Eesti kommunikatsioonipealikku Estrit suurepärase soorituse eest. Kõik oli mõnus ja väga päris.

Kuigi ma ei ole tulihingeline kiirmoe fänn, siis H&M’i tegemistel ja kollaboratsioonidel hoian ikkagi silma peal. Tegu on omamoodi trend forecastingu ja bingoga - alati on põnev vaadata, kuidas kõrgmoodi ja big playerite loomingut high streetile kohandatakse.

Selle sügise kollektsioon oli midagi väga…ideaalminulikku. Tumedad toonid, gootilikud ja tugevad lõiked, barokk, rangus, military, Balenciaga  ja törts romantikat sekka – loogiline formaat sügiseks, mis iseenesest sõnades üllatusi ei paku, kuid vormis näib edasiminekuna. Nagu H&M asja ise sõnastab, siis sügisel saabub poodi tõeline moodne moedraama.

 

Illustreerin seda juttu fotodega Pariisi moenädalalt.

 Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com