No Joy – Last Boss

No Joy on paraja shoegaze’i aspektiga bänd Montrealist, kellele ma mingil põhjusel erilist tähelepanu pole siiani pööranud. Kahtlane värk ju ikkagi: 2 naist põrnitsevad kingi ja sellisel juhul võib olukord kiirelt kahtlaseid pöördeid võtta. Samas, jällegi Mexican Summeri topeltgarantiiga.

Aga rääkidest asjast, siis viimasel ajal on nende materjaliga umbes sama lugu nagu Vändra saekaatri ja laudadega. Ühesõnaga palju kraami. Selle aasta sisse on mahtunud album Wait To Pleasure ja nüüd kohe-kohe, 5. novembril ka EP Pastel and Pass Out. Ega ma ei olekski asjast juttu teinud, kui ei oleks kuulnud EP esimest, super hea ja segmenti tabava pealkirjaga singilt Last Boss, mis mõjus laupäevases hommikus nagu kohv nahktoitujale (vabandust, üritage mitte ette kujutada). Igatahes lugu on nii hea, et kutsub isegi sellele eelneva albumiga tutvuma. Palun.Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com