Nike SB project BA

Legendaarse rulataja Brian Andersoni Nike SB signatuurmudel Project BA on saanud endale küllaltki…huvitava…promoklipi. Anderson valmistub justkui reklaami võtteks, kritseldades sketchbooki erinevaid kujutisi, kuni saabuvad 3 stilisti, kes teda järjekindlalt segama hakkavad. Edasi jõuab Anderson roosale setile, mille ta ühe hüppega ületab, et jõuda seinani, mille ees ta värviga üle valatakse. Kõik see Boards of Canada Reach For the Deadi taustal. Vormiliselt on kogu kupatus filmitud ühe võttega (kui silm kinni pigistada varjatud lõigete osas) ning sisaldab kõike viimasel ajal reklaamis trendikat – pangitäite viisi värvi (vaata ka näiteks konkurendi Adidase klippi) ning põnevaid mahulisi maastikke. Sisu nagu ei olegi, aga vormi on põnev vaadata.

 Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com