The Raveonettes Pe’ahi

Taani muusikaskeene veterankasvandik The Raveonettes on viimastel aastatel täiesti rahuldavas tempos hagu andnud. 2012. aasta Observatorile järgnes just täna (kogemata?) ilmunud album Pe’ahi. Täpselt siis, kui eelmise konservi parim pala Till the End ära tüütama hakkas.

Sellel albumil on The Raveonettes teinud veelgi julgema sammu vabanemaks pimeduse kammitsatest. Nahka kahvatuks tegev puuder ning tugevad lainerijooned pestakse täiesti avalikult Maui surfikuurordis Pe’ahis maha ning asutakse võtma päikesevanne ning surfitunde. Seda ei osanud meist keegi oodata: The Raveonettes ristab oma mürapistoda uhke surfipopi mõõgaga ning tulemus võtab tõesti imestama. Kohati võib lausa unustada, kellega tegu on, sest korraks annab end näole isegi Happy Mondays, kes ei ole just esimene külaline, keda võiks ette kujutada üle tumepopi harrastajate ukseläve astumas. Õnneks tuletatakse meile The Raveonettesi DNA-d iga 3 minuti tagant paraja müradoosiga meelde. Kogu kompott nõuab harjumist, kuid singel Sisters läbib katsed maksimaalse kergusega. Soovitan albumi endale külge ankurdada, kui suvi kisub liiga imalaks minema. Sobib randa, aga toob vajadusel tagasi maismaa peale.

 

 One Comment

  1. Kair wrote:

    väga vähe multsi leiab sellest postitusest.

Your comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com