Nite Fields – Depersonalisation

Täna on muusikalises mõttes väga põnev päev. Esmalt algas kõik sellega, et Facebooki Shoegaze’i kommuunis hakkasid liikuma jutud Ride’i võimalikust reunion-kontserdist järgmise kevade Primavera Soundil (hetkel on ametlikult välja kuulutatud ainult The Strokes). Siis levisid Twitteris selle kohta juba visuaalsed tõendid otse Barcelona tänavatelt. Seejärel olin ma juba Booking.com-is hotelli reserveerimas…

Minutid pärast seda potsatas mu postkasti kiri ühelt toredalt Brisbane’i post-rock bändilt nimega Nite Fields, kes jagas  oma värsket singlit nimega You I Never Knew. Piisas vaid ühest kuulamisest, kui teadsin, et mul on vaja kogu albumiga tutvust teha. Kuigi album Depersonalisation ilmub alles veebruaris, lubasid lahked härrad mul sellele testkõrva peale visata. Pean ütlema, et lihtsalt super! Selline postrockilik dream pop, mis künnab piisavalt agaralt, et mitte olla klassikaline dream pop ja mis uimerdab jällegi parajalt, et mitte olla teravate ja külmade servadega post-rock. Ühes loos on neil isegi päris tõsine Slowdive’i moment.

Ja asi läheb veelgi paremaks. Nite Fields esineb oma albumi esitlustuuri raames ka Eestis: 12. veebruaril Tallinnas Sinilinnus ja 13. veebruaril Tartus Genialistide klubis. Tehke mulle palun au ja täitke nende kontserdil kogu saal. Seniks üritan neid Stockholmi tulema manipuleerida…

(F:Heidi Cutlack)

Ja siin on kogu nende tuuri menüü:

12/05 Sydney, AUS @ 107 Projects
12/13 Brisbane, AUS @ The Bearded Lady
01/22 Petrozavodsk, RU @ TBC
01/23 St Petersburg, RU @ Dada
01/24 Moscow, RU @ Powerhouse
01/27 Kharkov, UA @ Akuna Matata
01/29 Kiev, UA @ Closer
01/30 Athens, GR @ Death Disco
01/31 Larissa, GR @ Sto Peripou
02/01 Thessaloniki, GR @ Mavri Tripya
02/04 Skopje, MK @ MKC
02/05 Sofia, BG @ Mixtape 5
02/07 Bucharest, RO @ Question Mark
02/12 Tallinn, EE 12/2 @ Sinilind
02/13 Tartu, EE @ Genialistide Club
02/14 Riga, LV @ Depo
02/18 Vilnius, @ Kablys
02/20 Zurich, CH @ Exil
02/21 Paris, FR @ Espace B
02/23 London, UK @ The Old Blue LastYour comment here

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com